• Online Expositie Abstract

  11 augustus 2020

  De expositie is in Verpleeghuis De Sonnenberg in Oosterbeek. Helaas mogen er geen bezoekers van buitenaf komen kijken. Dus de expositie is voor de bewoners en hun bezoek en de vrijwilligers en medewerkers.

  Daarom heb ik ervoor gekozen om de tentoongestelde foto's op mijn website te plaatsen 

  Veel kijkplezier.

  Lees meer >> | 520 keer bekeken

 • Inspiratie

  26 februari 2017

  In de loop van de tijd merkte ik dat ik nieuwe inspiratie nodig had om met mijn fotografie verder te komen. Ik had geen idee hoe ik verder moest. In mijn beleving is al veel gefotografeerd. Hoe breng ik daar iets nieuws in? Ik ben weer lid geworden van de huiskamergroep Fotogroep Expo. Doordat we met een klein aantal fotografen zijn, met verschillende interesses wat fotografie betreft, word ik gestimuleerd om een  onderwerp verder uit te diepen.

  Lees meer >> | 1042 keer bekeken

 • Landelijk Mentoraat

  22 februari 2016

  Op het nippertje heb ik de ballotage doorstaan om mee te doen aan het landelijk mentoraat. Mijn serie was: de lege winkelstand. Samen met Samiré, oudste kleindochter, heb ik foto's gemaakt van de lege winkels in Renkum en Wageningen. Erg leuk om te doen. Voor de 1e serie heb ik bij ouderen van 91 jaar het interieur gefotografeerd. Dat waren nog te veel 'kiekjes'. De 2e serie bij mijn schoonzus Leny, 85 jaar. Dat ging er al op lijken, meer detail, meer weggelaten, geen overzichtsfoto's op één na. Voor de laatste serie heb ik bij een meneer van 89 bijna 90 jaar gefotografeerd. Dat waren foto's waar je de leegte van een interieur kon zien.

  Heel byzonder om zo met je foto's een verhaal te maken. BMK ( bondsmeesterklasse) zat er dit jaar nog niet in. Advies om er mee door te gaan zodat ik steeds op een andere manier fotografeer. Dan meedoen met de BMK.......ik ben benieuwd!

   

  Lees meer >> | 1219 keer bekeken

 • Foto's van mijn reis naar KirgiziĆ«

  24 augustus 2013

  Mijn reis naar Kirgizië eind april/begin mei 2013 was heel indrukwekkend. We hebben twee projecten bezocht. Maar de natuur was zo overweldigend dat ik de meeste foto's van de natuur heb gemaakt. Kijk maar naar de foto's. Dit jaar, 2015, zijn we met een groep van tien mensen naar Kirgizië geweest en hebben een rondreis rond het meer Isyk Kul  en door de bergen gemaakt. Het is een prachtige natuur. En met elkaar hebben we genoten van het land, de cultuur en van het landschap.

  Lees meer >> | 4050 keer bekeken

 • Nieuwe foto's

  23 juli 2013

  Vandaag, omdat het zo warm is zit ik binnen, heb ik nieuwe foto's op mijn website gezet. 

  Ik liep nogal achter omdat ik ook foto's zet op de websites van de fotoclubs waar ik lid van ben en op een site die foto's van landschappen verkoopt. 

  Er is één foto van mij gekocht door een bedrijf....leuk!

   

  Lees meer >> | 1783 keer bekeken

 • Vernieuwd!

  18 april 2012

  Ik heb mijn website www.piecesofheaven.nl vernieuwd.

  Vanaf nu kan je ook een diavoorstelling bekijken van mijn foto's.

  Leny

   

  Lees meer >> | 2073 keer bekeken